Vi säljer 50% i travhästen:

FOSSHAUG FRASSE

Spännande stamtavla och en skön individ!

Brun hingst född 2017 
e. Lome Brage (e. H.G. Balder) u. Horgen Vera e. Elding

Fosshaug Frasse är en 2-årig norskfödd kallblodshingst.
 Han tränar nu inför livet som travhäst.
Kallblodstravare får börja tävla som 3-åringar. Under 2019 kommer han att gå två så kallade premielopp (som inbringar 16.000 norska kronor) och ett kvallopp. Därefter får han börja tävla på riktigt 2020.

Pappa Lome Brage är en av de snabbaste kallbloden genom tiderna – han har visat speedresurser som ingen annan och i Elitkampen på Solvalla, som han vann 2018, var han under 1.10 i toppfart!!! En av de populäraste avelshingstarna i Sverige 2018 – har har du chansen att vara långt före alla andra svenskar genom att köpa en färdig häst!
Mamma Horgen Vera vann 8 lopp och tog rekordet 1.25. Gedigen stamtavla – brodern Horgen Kinge vann 27 lopp och sprang in 1,4 miljoner norska kronor.

Monster Trav (Fredrik Fransson, proffstränare i trav) äger hästen idag och kommer att träna honom.
Vi säljer 50% i denne mycket talangfulla travhäst.

Köp in dig i en kanonhäst!
Kontakta Frasse, 070-3080665
info@monstertrav.se

Fosshaug Frasse hösten 2018 som 1,5-åring. Väldigt välväxt och fin redan då!

Fosshaug Frasse hösten 2018 som 1,5-åring då han kördes in. Han var exemplarisk i all hantering redan då!

Det ekonomiska…

FOSSHAUG FRASSE säljs till 50%
Pris: Kontakta Frasse Fransson 070-308 06 65.
Träningsavgift: vid 50% ägande ca 5.000 kr/andel + moms.
Tillkommer gör: ev. veterinärbehandlingar, resor, skoning och startavgifter.
Övriga kostnader: Anmälningar till unghästlopp tillkommer under år 1, 2 & 3 – Kallblodsklassikern (Derby + Kriteriet) samt Derby, Kriteriet, Uppfödningslöp i Norge, sammanlagt ca 11-13.000 kr delat på 20 andelar under tre år.

Vi ser helst att vi tillsammans gör en satsning som sträcker sig över fyraåringssäsongen, det vill säga till och med 2021-12-31. Därefter kan vi bestämma gemensamt om fortsatt satsning eller försäljning.

Ring gärna för mer information.

När du är hästägare hos oss…

Alla hästägare hos oss får varje vecka ett brev med information om sin häst (och de övriga i stallet). Vi skickar bilder och ibland filmer på när vi tränar eller om det är något annat spännande som händer i våra hästars liv. Vi skriver om planerna för varje häst, hur de tränar och inför varje start finns det information till alla ägare.
När hästarna tävlar skickar vi meddelande till alla ägare mellan uppvärmning och loppet med känslan från den som kört/ridit hästen och vad vi tror och tänker om den stundande uppgiften.

Det är alltid roligt med besök och vi tar mer än gärna er med på tur med någon av stallets hästar. Både hästarna och vi gillar när det kommer gäster. När det är tävlingsdagar ordnar vi gärna stallbacksvisningar och ni får komma och hälsa på er häst i stallet.

Frasse Fransson är proffstränare vid Bollnästravet. Det underlättar kraftigt när det kommer till travträning för både er ägare och för oss som driver med travhästar professionellt.

Här är två exempel på hur våra informationsbrev kan se ut:

VECKOBREV från Monster Trav (september 2017)
VINSTBREV från Monster Trav (september 2017)

Kontakta oss…

Fredrik ”Frasse” Fransson: 070-308 06 65