BOKA HINGST

KINGSRÖD BRAGE 

Svart hingst född 2016 (Ik: 6.496%)
e. Lome Brage (e. H.G.Balder) 2.517.976 nok rekod 1.19,3.
u. Ra Tina, V75-vinnare, rekord 1.25 och tjänade 600.000 kr.

Välutvecklad snygg hingst med mycket intressant stamtavla – ur denna stam kommer en rad ”värstingar” – bland annat både derbyvinnare och avelshingstar. 

Kommer ur pappa Lome Brages första riktiga kull och mamma Ra Tina vann V75 i Norge samt tog fina rekordet 1.25.
Han är inkörd och sköter träningen på ett mycket fint vis. Han har ett lätt, vägvinnande steg och det är bra spänst när han travar. Dessutom är han en mycket trevlig kille att arbeta med. Nyfiken på det mesta och otroligt snäll!

”Brage” är en riktigt trevlig hingst som verkligen kommer att synas på travbanorna. Vilken härlig utstrålning han har!
– Han kommer bli så otroligt snygg den här hästen, han är fin nu också, men en svart hingst med så mycket vitt på kroppen, dessutom en mycket tilltalande exteriör gör att man blir lite extra taggad på den här hästen, säger Fredrik Fransson som tränar honom.

Stamtavlan…

Det ekonomiska…

Kingsröd Brage säljs i 4 andelar (3 andelar finns kvar!). 
Varje andel kostar: 15.000 kr + moms.
Träningsavgift/månad: ca 2.500 kr/andel.
Tillkommer gör: Försäkring, ev. veterinärbehandlingar, resor, ev. viss skoning och startavgifter. 
Övriga kostnader: Anmälningar till unghästlopp tillkommer under år 1, 2 & 3 – Kallblodsklassikern (Derby + Kriteriet) samt Derby, Kriteriet, Uppfödningslöp samt 5-årsstjärnan i Norge, sammanlagt ca 12-14.000 kr delat på 4 andelar under tre år.
Ring gärna för mer information.

När du är hästägare hos oss…

Alla hästägare hos oss får varje vecka ett brev med information om sin häst (och de övriga i stallet). Vi skickar bilder och ibland filmer på när vi tränar eller om det är något annat spännande som händer i våra hästars liv. Vi skriver om planerna för varje häst, hur de tränar och inför varje start finns det information till alla ägare.
När hästarna tävlar skickar vi meddelande till alla ägare mellan uppvärmning och loppet med känslan från den som kört/ridit hästen och vad vi tror och tänker om den stundande uppgiften.

Det är alltid roligt med besök och vi tar mer än gärna er med på tur med någon av stallets hästar. Både hästarna och vi gillar när det kommer gäster. När det är tävlingsdagar ordnar vi gärna stallbacksvisningar och ni får komma och hälsa på er häst i stallet.

Frasse Fransson är proffstränare vid Bollnästravet. Det underlättar kraftigt när det kommer till travträning för både er ägare och för oss som driver med travhästar professionellt.

Här är två exempel på hur våra informationsbrev kan se ut:

VECKOBREV från Monster Trav (september 2017)
VINSTBREV från Monster Trav (september 2017)

Kontakta oss…

Fredrik ”Frasse” Fransson: 070-308 06 65

By | 2018-01-22T22:09:01+00:00 september 13th, 2017|Kingsröd Brage, Trav|