Bli delägare i travhästen

MONSTER MUSTASCH

Spänning, chans till vinster och en god gärning i ett!

Minst 20.000 kr till Mustaschkampen 2018 + minst 10.000 kr/år så länge vi tävlar!

SÅLD

Svart hingst född 2017 
e. Monster Monsun (e. Mörtvedt Jerkeld) V75-vinnare u. Myrs Lillith e. Bork Odin

Monster Mustasch är en 1-årig kallblodshingst.
 Han kommer att börja träna i höst inför livet som travhäst.
Kallblodstravare får börja tävla som 3-åringar. Under 2019 kommer han att gå så kallat premielopp (som inbringar 20.000 kr) och ett kvallopp. Därefter får han börja tävla på riktigt 2020.
Pappa Monster Monsun har vunnit på V75. Han har världens bästa travhäst genom tiderna, Järvsöfaks (vann 201 lopp, tjänade 21 miljoner), som morfar. Mamman Myrs Lillith har en gedigen stamtavla även hon, Järvsöfaks finns med även här. Mammans helsyster Myrs Hera vann det största loppet för treåringar ifjol.

Monster Trav (Fredrik Fransson, proffstränare i trav) skänker köpesumman i travhästen Monster Mustasch till Mustaschkampen.
Varje november skänker vi hela träningsavgiften till Mustaschkampen.

Ladda hem, skriv ut, skriv under, skicka in!

Här är filen. (Slutsåld!)

Kontakta Frasse för ev. andelar till salu:
Kontakta Frasse, 070-3080665

Här har vi redan donerat 20.000 kr…

Det ekonomiska…

MONSTER MUSTASCH säljs i 20 andelar.
Varje andel kostar: 1.000 kr som oavkortat går till Mustaschkampen.
Avgift/månad: vid 5% ägande ca 650 kr/andel.
Tillkommer gör: ev. veterinärbehandlingar, resor, viss skoning och startavgifter.
Övriga kostnader: Anmälningar till unghästlopp tillkommer under år 1, 2 & 3 – Kallblodsklassikern (Derby + Kriteriet) samt Derby, Kriteriet, Uppfödningslöp i Norge, sammanlagt ca 11-13.000 kr delat på 20 andelar under tre år.
Ring gärna för mer information.

Andelsägandet sker genom Easy KB som sköter all pappersexcercis, allt från inkomster och utgifter för hästen till deklarationsunderlag till dig som delägare. Du betalar via autogiro en gång i månaden. Enkelt och säkert – du ansvarar bara för din egen andel.

När du är hästägare hos oss…

Alla hästägare hos oss får varje vecka ett brev med information om sin häst (och de övriga i stallet). Vi skickar bilder och ibland filmer på när vi tränar eller om det är något annat spännande som händer i våra hästars liv. Vi skriver om planerna för varje häst, hur de tränar och inför varje start finns det information till alla ägare.
När hästarna tävlar skickar vi meddelande till alla ägare mellan uppvärmning och loppet med känslan från den som kört/ridit hästen och vad vi tror och tänker om den stundande uppgiften.

Det är alltid roligt med besök och vi tar mer än gärna er med på tur med någon av stallets hästar. Både hästarna och vi gillar när det kommer gäster. När det är tävlingsdagar ordnar vi gärna stallbacksvisningar och ni får komma och hälsa på er häst i stallet.

Frasse Fransson är proffstränare vid Bollnästravet. Det underlättar kraftigt när det kommer till travträning för både er ägare och för oss som driver med travhästar professionellt.

Här är två exempel på hur våra informationsbrev kan se ut:

VECKOBREV från Monster Trav (september 2017)
VINSTBREV från Monster Trav (september 2017)

Kontakta oss…

Fredrik ”Frasse” Fransson: 070-308 06 65