Skärmavbild 2014-07-24 kl. 15.26.05

Alla våra hästar är på gång – Carmen, Monsun och Jerva startar alla de närmaste dagarna!

Carmen di Quattro
Galopp i starten senast, inte helt oväntat då hon har varit fasligt osäker just från start även tidigare. Tappade drygt 50 meter. Gick 1.14/1000 meter för att komma ikapp innan kusken (clownen – jag själv!) sände på i tredjespår. Jävligt onödigt gjort.
Hade 16,8/1900 och det på smetig bana i första starten på två månader. Alltså fullt godkänt med lite distans.
Startar från 20 meter tillägg på Solvalla imorrn. Blir spännande, felfritt och pengar finns inom räckhåll. Svårt med 20 tillägg på Valla, men hon känns fin.

Monster Monsun
Gick strålande på Skellefteå senast till en fjärdeplats med enorm startgalopp. 1.21/1000 meter mitt i loppet för att försöka komma ikapp.
2640 auto nu. Borde vara stort plus. Bakspår också plus.
Åberg tillbaka i vagnen, han känner Monsun bra sedan tidigare och det är också bra!
Borde ha bra chans felfri.

Moas Jerva Li
Testades bakom bilen idag på Bollnästravet. Grymt bra initiativ av tränarna på banan!
Galopp i de två första provstarterna, hon tog i väl mycket och då blev det galopp. I det tredje försöket provade vi från innerspåret och då gick det bättre även om det gick som på nålar. Kändes fin i övrigt och när jag släppte på genom svängen gick det utan problem 1.28. Osäkert kort ändå, jag tycker att hon ska kunna springa runt 1.32-1.34 i alla fall, men med de senaste starterna i minne där hon tappat både andan och stilen må jag ligga lågt.
Bara körd i Pullert sedan förra starten (i slutet på juni) och det upplägget ska bli spännande att se hur det funkar på henne. Tränat väldigt bra med Pullerten i alla fall.