Skärmavbild 2014-12-07 kl. 22.52.24Alice M.Brallis heter hon egentligen, men kärt barn har många namn som man brukar säga och hon lyssnar till bland annat Brallan, Mysbrallan och Monsterbrallan.
Brallan är vår 1,5-åring efter Månprinsen A.M. och hennes travkarriär är i sin linda.

Brallan har varit hemma några veckor efter inkörning och vi tränar på för fulla muggar. En framåt tjej som inte verkar rädd för någonting. Hon sköter sig exemplariskt till och med.
Hon får springa på så gott hon kan, både uppförs, nedförs och slättförs. Så här långt tycker jag mig ana en viss talang för travandet. Egentligen finns bara en regel för henne nu och det är att springa så kontrollerat som möjligt – teknik alltså.
Det gör hon mycket bra – 2.16/500 meter med 2.08 ”över mål” i dag.  Häromdagen sex ”500 metersintervaller” i jämt tempo och det går lika bra uppför som nedför.
Spännande häst.

Carmen fick nya vinterskor med brodd i dag, det var en rolig syn. Såg ut som att hon hade transportskydd på sig när hon skulle försöka gå! Lyfter hovarna rakt upp och hade inte riktig koll på tassarna. Efter en stund gick det i alla fall riktigt bra och hon fick springa på åtta intervaller på bra sätt.  Siktar på start den 18/12 och monté 2/1.

Monsun fick dra runt på pullerten, han verkar fortsatt fin. Inga hastighetsrekord för honom efter senaste starten utan han har fått gå pullert och motion. Han startar på fredag 12/12 på Bergsåker i femåringslopp.

Jerva har gått på semester.