BumblebeeBumblebee trea.

Det blev ett lopp precis enligt planerna för Bumblebee på Gävle igår. Snabb som han är från början var taktiken ”full fart framåt så släpper vi till någon bra”. Nu behövde vi inte gå helt för fullt från början då Mafioso och Uffe Ohlsson öppnade bra och då var det bara för Benny att styra ner i rygg på denne.

Innerspåret hade gäckat ALLA under dagen och det var riktigt skitigt och segt. Mafioso fick öppna första fem efter 16,5 och ohotad varvet på 20. Det passade denne perfekt som kunde vinna komfortabelt. I rygg liftade vi perfekt med och var bara längden efter. Resultatet blev dock en tredjeplats då Knaborgs Disa kunde ta sig förbi sista centimetern!
– Det måste ha varit med minsta marginal, jag var säker på att vi var tvåa, men han gjorde ett väldigt bra lopp igen, berömde kusken Benny Söderberg.
Det här var sjätte starten i rad som vi fick med oss pengar hem och vi var såklart väldigt nöjda med tredjeplatsen denna gång. Vinnaren var för övrigt den ende att göra det från ledningen på hela tävlingsdagen. Bra gjort av Mafioso.

Min klocka visade 14 sista 400 på Bumblebee och det var bra i lervällingen. Puls och flås var mycket bra, han var pigg och vid gott humör efter loppet. Nu är det bara att fundera på kommande starter.