Helgen spenderades till största delen inomhus och röjde, målade, lade golv och städade huset – men vi hann med att träna hästar också!

Monster Monsun kändes mycket bra i ett 2500 meters heat. Otroligt pigg och vaken – sprang uppför sista backen med spänstiga steg och viftandes på öronen. Ett av hans bättre träningspass någonsin måste jag nog säga – så pigg och travet flöt helt perfekt. 25 meters stigning på de 2500 metrarna. Pulsen var nere på några sekunder fast att vi höll ett klart anständigt tempo upp för sista stigningen. Var så otroligt pigg efter det tuffa passet att han fick lubba på en bit på rakan också – han bara leker, en upplevelse att åka med sånna här dagar! Hemma i stallet såg det inte ut som att han hade tränat alls, ändå var det ingen lätt träning i dag. Spännande är bara förnamnet!
Hans mugg är dessutom mycket bättre efter behandling, bara hoppas han blir bättre efter omlagt foder också.
Startar troligen i slutet på månaden om det fortsätter på detta vis.

Monster Mix gick under sadel och fixar travet allt bättre. Har fått nya tyngre framskor och det verkar göra honom gått. Körde bredvid honom med Monsun och han har ett väldigt fint trav när han får upp farten. Han får kämpa väldigt mycket med sin stora kropp, men han gör det bra och är mycket mer framåt än vad han var som hingst då han mer surade och inte tog i ordentligt. Kämpar bra!

Hicko: Fortfarande inte bra i sitt vänstra öga. Vilar fortfarande på rekommendation från vet.
Lasse: Tränar huvudet mest och får visa bättre takter innan det blir några riktiga träningspass med de andra.