Järvsö Lasse gör come back efter ett litet tävlingsuppehåll på Romme och Hickomissbroadway avslutar sin säsong med start på Bergsåker.

Järvsö Lasse gör en intressant start i ett treåringslopp på Romme. 30.000 väntar vinnaren och här saknas inte motstånd som man brukar säga – Moe Kungen och Eldvin har båda imponerat enormt mycket. Blir mycket spännande att se! 30.000 i första och pengar hela vägen ner till 8:e plats (5.000 kr).
Lasse startar från spår tre på dubbla tillägg – hoppas han går iväg från start nu bara!
Så säger Persson:Järvsö Lasse (7) är en fin häst som tyvärr inte är att lita på. Han har fart som räcker långt i klassen, men man vet aldrig riktigt var man har honom. Han har gjort bort sig i sina senaste två starter men han känns fortsatt bra så felfri är han med där framme någonstans.”

Hicko däremot möter inte riktigt lika bra hästar – jag tror hon har bra chans att tjäna fina pengar nu när hon tänker gå felfritt och allt. Loppet är öppet för treåriga ston med högst 30.000 kr på kontot…
Tyvärr fick vi spår fyra och det ska väl inte ses som en fördel direkt. Peter Eriksson som kör i ett härligt flyt för dagen kommer att köra. Jag hade anmält mig själv som kusk, men det gillades inte av Bergsåker – krävdes 25 lopp för att jag skulle få köra detta lopp. Men det är ok – Peter är ju en fullgod ersättare… Hehe, snarare kuskförstärkning får jag väl erkänna!
Tidsmässigt skrämmer ingen i detta lopp och 50.000 kr till vinnaren är klart värt att köra om och pengar ner ända till 8:e plats (4.000 kr).

Dessutom startar Michaelas syster Kim sin Timon Ill på Bergsåker i lopp 6 som går på V65. Såg bra ut sist men blev rejält störd in på upploppet, avslutade riktigt bra sen – kan nog vara med där framme tror jag!

Järvsö Lasse: Startlista Romme lopp 7 (starttid: kl. 20.47)
Hickomissbroadway: Startlista Bergsåker lopp 2 (starttid: 18.42)