[singlepic id=452 w=320 h=240 float=right]YES!
Fy fan vilken bra debut för Humlan i monté – knappa längden bakom omöjlige Just Indeed som tog sin åttonde (!) raka seger.

Att Just Indeed & Linda S Hedström skulle vinna loppet hade vi nästan räknat ut på förhand, men att vi skulle haka på så bra och inte vara allt för långt efter i mål hade vi inte vågat hoppas. Eller jo, vi hoppades, men vi trodde väl inte riktigt på det. 40 meters tillägg bekom inte våra hästar nämnvärt – det var några meter ner till trean vid målgång så det var med gott om luft kan man säga.

Sambomichaelas syster Kim Boström red Humlan, precis som i kvalet för en månad sen. Loppet som sådant blev inte helt klockrent för Humlan, galopper och vinglande ekipage framför gjorde att det blev lite ryckigt. Men Kim red helt perfekt och genom sista sväng och in på upploppet gick det undan och i mål skilde det som sagt en knapp längd.
Tiden för Humlan blev 17,1/2180 meter och det känns som riktigt starka papper i den klass han befinner sig i monté. Kan bli kul det här i år med både kanonform för sulky och med ryttare på ryggen!

Det var en riktigt rolig upplevelse!

Vinnarryttarinnan Linda Hedström intervjuades på Travnet.se idag: Läs mer här

[nggallery id=47]