OlympiatravetVågar jag tro på att jag hinner med tre travdagar denna vecka?
Ja. Jag ska fixa det – först imorrn måndag blir det Bollnäs. Två riktigt intressanta kallblodslopp som jag vill se, först ett för treåringar och sedan ett för fyraåringar med ”storasyster” Järvsö Nettan till start. Det ska bli skoj att se Monster Storms kullbröder och -systrar i treåringsloppet med 35 000 spänn till vinnaren. Högst troligt kommer vi att möta dessa inom en snar framtid.

På tisdag är det snabbjobb med Humlan och Sven-Åke på Bollnäs. Blir intressant, han är på gång nu! Start om några veckor hoppas vi, men vi får se hur det går på tisdag först.

På onsdag är det Östersund som gäller – jag får mot alla konstens regler en ny chans att åka med Stall Klacken på trav igen. Senast jag var med som maskot gick det åt skogen, självklart tog jag på mig skulden och trodde att det var första och sista gången jag fick åka med där… men ny chans för mig på onsdag alltså. Tyvärr fanns ingen kaxig jänta att ta revansch på i samma lopp, men men… det får bli en annan gång!

Förra veckan gjorde Svart Pist ett roligt travjobb också – jag redigerade ihop Aftonbladets Olympiatravsbilaga (se bilden på sidan 1). Den blev riktigt snygg och bra tycker jag. Riktigt kul jobb, det var ett tag sen jag redigerade Aftonbladet faktiskt, men det satt i ryggmärgen tydligen!

På lördag väntar nåt helt annat än trav – jag och min polare Martin har blivit nominerade till ”Årets unga företagare” i Gävleborgs län. Vi kommer att vara på plats i Gävle på Eldklotets gala för att förhoppningsvis ta emot något form av pris. Vinner vi inte så blir det en rolig fest om inte annat!
Läs nyheten här

Jag tror alltid på toppchans!