1.19,6!
Det var tiden Hallsta Lotus sprang på Hagmyren igår – fantastiskt nog missade speakers, intervjuare och således många besökare hur enastående bra det var!

1.19,6 är 1 tiondel snabbare än vad han sprungit tidigare och det var när han vann Elitkampen på Solvalla i maj. Det är också den snabbaste tid som sprungits på Hagmyren någonsin – tänk då att Järvsöfaks vunnit just det loppet 9-10 gånger.
Helt enormt bra gjort av hästen och banan måste var i absolut toppskick då det blev ytterligare fyra banrekord (därav ett svenskt rekord) under dagen!!!

En av dem som slog banrekord var Månprinsen A.M. som ägs av Anna-Maria Öberg och Eva och Uffe Cahling! Han var så jäkla läcker när han vann Hagmyrens 3-åringspris på tokfina 1.27,9/2160! Just det loppet vann vi med Pokalen för 4 år sedan, det ger fina minnen när man tänker tillbaka på den tiden.

En annan häst som jag gillade riktigt mycket var Särpefanten – trots namnet (hehe!). Såg honom i värmningen och tänkte ”shit vad var det där för värsting!?” Svaret kom i loppet – 1.24,5/2200 meter… Grym häst!