FINNSKOG LEXUS (SÅLD)

Mörkbrun hingst född 2016 (Ik: 8.963%)
e. Smedheim Solan (e. Bork Odin) 2.876.634 nok rekod 1.19,7
u. Finnskog Sanna (e. Thuli Elden e. Elding) 

Stor snygg, välutvecklad hingst efter stjärntravaren Smedheim Solan.
En av den norska klasselöpsauktionens allra finaste hästar – kommer från ett mycket mycket intressant modersslag som vi både hoppas och tror snart lämnar en avelshingst av rang!

Att läsa från uppfödaren Stall Kulblik/Daniel Kulblik
Finnskog Lexus er en edel hingst med godt lynne. Gått på utegang sammen med sin mor og jevnaldrende, skilt fra i mars. Siden gått i flokk sammen med jevnaldrende og eldre hester. Regelmessig hovpleie og veterinær på gården. Kommer fra det startraske og teknikksterke Finnskog-slaget.
Lillebror til Kriterie-finalist Finnskog Diva og stortalentet Finnskog Nox (ble dessverre skadet i fjor som 3-åring. Sparket av annen hest).

Stamtavlan…

Det ekonomiska…

Lexus säljs i 10 andelar.
Varje andel kostar: 5.000 kr inkl. moms. (Momsen på 1000 kr återbetalas!)
Träningsavgift/månad: ca 900 kr/andel. (ca 700 kr/andel första halvåret) 
Övriga kostnader/månad: ca 220 kr/andel (försäkring, bolagsadministration och återköpsgaranti – som är kostnader som kommer via Easy KB.)
Anmälningar till unghästlopp tillkommer under år 1, 2 & 3 – Kallblodsklassikern (Derby + Kriteriet) samt Derby, Kriteriet, Uppfödningslöp samt 5-årsstjärnan i Norge, sammanlagt ca 12-14.000 kr utdelat på 10 andelar under tre år.

När du är hästägare hos oss…

Alla hästägare hos oss får varje vecka ett brev med information om sin häst (och de övriga i stallet). Vi skickar bilder och ibland filmer på när vi tränar eller om det är något annat spännande som händer i våra hästars liv. Vi skriver om planerna för varje häst, hur de tränar och inför varje start finns det information till alla ägare.
När hästarna tävlar skickar vi meddelande till alla ägare mellan uppvärmning och loppet med känslan från den som kört/ridit hästen och vad vi tror och tänker om den stundande uppgiften.

Det är alltid roligt med besök och vi tar mer än gärna er med på tur med någon av stallets hästar. Både hästarna och vi gillar när det kommer gäster. När det är tävlingsdagar ordnar vi gärna stallbacksvisningar och ni får komma och hälsa på er häst i stallet.

Frasse Fransson går i detta nu proffskursen och kommer under vintern att bli Proffstränare vid Bollnästravet. Det underlättar kraftigt när det kommer till travträning för både er ägare och för oss som driver med travhästar professionellt.

Här är två exempel på hur våra informationsbrev kan se ut:

VECKOBREV från Monster Trav (september 2017)
VINSTBREV från Monster Trav (september 2017)

Kontakta oss…

Fredrik ”Frasse” Fransson: 070-308 06 65
Michaela Fransson: 070-669 98 60
Lukas: 072-207 97 22
Daniel: 070-778 28 71