Är på riktigt nervös inför morgondagens start på Östersund med Monster Monsun.

Klart att jag varit nervös tidigare när jag ska köra, men detta är nog värst hittills. Monsun är bara tre år och detta är årets andra treårslopp i hela landet och frågorna är många i huvudet nu – är han tillräckligt bra? Kommer han att sköta sig? Kommer jag att sköta mig? Hur bra är motståndet egentligen? Och så vidare…

Hur som helst kommer det ändå att bli riktigt skoj, vi är bland de första treåringarna ut i år, precis som vi var bland de första att köra premie för ett år sedan. Då visste jag med 100% säkerhet att han kunde springa kvaltiden redan i mars. Men nu är det som sagt lite annorlunda – treåringarna som startar så här tidigt springer så ruskigt fort och jag vet helt ärligt inte riktigt hur fort jag kan köra. Hua vad spännande.

Monsun gick i alla fall tre repor i dag i en backe efter bilvägen genom byn här hemma. Våra körvägar är rena lervällingen så vi får ta vad vi kan helt enkelt. I dag var det Michaela som red honom då jag har fullt upp med jobbet denna vecka.
Jag hann i alla fall dit mellan två åtaganden och ta en bild och kolla hur han såg ut – han såg mycket fin ut!

[nggallery id=61]