Hoj, mycket nu. Jobb, jobb & jobb. Tur att vi är två i familjen och med mycket hjälp från mamma Kerstin, Roffe och nytillskottet Sara!

Här kommer en lätt redovisning av vad som komma skall närmaste veckan:

Bollnäs, tisdag 24/2
Moas Jerva Li // Frasse Fransson
Tippas etta i programmet tyvärr. Hade tänkt att lämna ut henne som vinnare till er som läser denna sida… Håller hon sig lugn och inte tappar luften så tror jag att hon är långt framme denna gång. Hoppas på bra bana så slipper vi broddskorna, det är stort plus.
Har tränat ganska bra om man säger så…

Bergsåker, onsdag 25/2
Carmen di Quattro // Michaela B Fransson
Monté igen. Bra läge, lite hårdare motstånd, men borde få ett bra lopp. Tror hon är långt framme igen faktiskt. Såg smidig och spänstig ut i veckans träningsjobb.
Monster Monsun // Jan-Ove Olsen
Tränar fortsatt lysande, men galopperar varje gång i lopp tyvärr. Tufft lopp där jag har mest respekt för fine Tangen Didrik. Gör små förändringar. Felfri tror jag han är långt framme.

Romme, torsdag 26/2
Jill Brodda // Ulf Ohlsson
Gick bra på Solvalla förra veckan, men det blev för tuff inledning. Kämpade bra iaf. Tror hon har bra chans att strida om segern. Ulf Ohlsson upp kan inte va negativt…
Strooper D.K. // Ulf Ohlsson
Svedinarna åker också till Romme med Strooper. Tror på bra chans även för honom. Vann ju direkt i norrlandsdebuten senast. Ohlsson i vagnen torde va litet plus…

Övrigt i träningsväg
Myrs Lillith: Huvudbry. Gick ett katastrofjobb och sen sitt bästa jobb någonsin hos oss den gångna veckan. När vi fick fart kunde jag för första gången köra under 1.40/500 meter. Riktigt sur gången innan och istadig. Börjar sätta muskler iaf. Vi kämpar på.
Alice M. Brallis: Stegade iväg väldigt fint i intervallerna. Nere i toppfarter på 2.02 i några hundra meter. Klart positiv utvecklingskurva. Banjobb bara vi hittar tid!
Soffi Nock: Stel och kantig efter loppet i onsdags, fått ta igen sig. Gjorde ett bra lopp som sexa på 1.13,4ak. Startar om 2 veckor igen om allt är som det ska i kommande jobb.