I helgen som gick var vi på gala i Gävle.
”Gävligt kul” skulle man kunna säga! 

Mycket roligt folk, väldigt proffsigt arrangemang och hotellvistelse – perfekt.

I övrigt har det rullat på med en hel del roligheter de senaste veckorna.
Monsun ridtränas och körs om vartannat och känns bra – provlopp på lördag. Saknar lite muskler är jag rädd, men annars fina fisken.
Storm hänger med en stund till – provlopp på lördag, sen? Provar ny utrustning och hoppas han slappnar av.
Unge men store Mix lubbar vidare – visade livliga takter imorse, boxades och knycklade till nya fina speedcarten. Inte värre än att det går att fixa. Och han var nog mest fundersam på vad han höll på med. Mätte honom till 1,54 i manken och 1,59 vid korset. Det betyder att han är störst i stallet… Lillen liksom – helt sjukt vilken skjutare detta blir när han orkar med hela den kroppen!
Hicko ridtränas för fullt av Michaela och dom ser jättebra ut, bäst av alla. Start inom en månad ungefär skulle vi gissa på. Banjobb nästa vecka. Mycket spännande!

Bris har flyttat till Hudik och Stig Jarle Röstes stall för extra proffsigt upplägg. Bris är till salu. Kontakta Frasse på 070-308 06 65 om du vill köpa en fin häst.
Järvsö Lasse siktas mot start på Romme i slutet av månaden enligt tränare Persson. Han verkar ha landat lite efter kastration innan jul. Här finns det kapacitet…

Faksinett och Piltindra går i väntans tider, dom verkar trivas bra med livet och gör inte mycket väsen av sig. Båda dräktiga med Tangen Scott.