Monster Monsun
Lika bra att förtydliga – jag tränar hästarna oftare än jag hinner uppdatera hemsidan. Annars kan man nog börja undra om jag verkligen kör hästarna. Hehe.

I dag var en sån perfekt kördag – mycket bra underlag och alla hästarna var sugna att träna. Mycket bra dag!

Frasse, Soffi & AndreasJILL BRODDA gick intervallpass – rakan + backen blandat. Mycket pigg – kvastade ordentligt och kändes mjuk och smidig. Skönt när hästarna är så smidiga efter lopp!
SOFFI NOCK fick en motionsrunda där hon fick springa på lite kortare bitar. Hon gick i rockard i dag då delägare Andreas Andersson fanns med i vagnen. Läckert!
Springer lite snett när man kör i sån långvagn i lägre farter. Smidigt och fin i alla fall.
CARMEN DI QUATTRO gick intervaller, ganska tuffa intervaller till och med. Var riktigt på bettet och fräste till ordentligt på rakan. Fränt!
MONSTER MONSUN var ENORM. Fy fan vad bra han känns. Kanske borde anmält till enklare lopp nu när han känns så ruskigt bra. Joggade, jag skriver JOGGADE långt under 1.30/500 meter… Troligen det läckraste jag känt honom.
Startar alltså på söndag, V75-5 på Romme mot elithästar som Månprinsen A.M. och Art Kjarvald – vi måste ligga lågt.

Myrs Lillith med Moas Jerva Li på släp
MYRS LILLITH
 gick i Pullert och gjorde det helt ok. Hon är inte så framåt så det är lite knepigt att få henne att jobba ordentligt, men när vi vände hemåt kunde vi lägga på tryck och träna ordentligt. Fin.
MOAS JERVA LI fick gå på släp bakom Lillith. Fin i kroppen, men tveksam fysisk form då jag är lite schalur på bakknäna igen. Märks så klart inte idag, men blir spännande när hon ska köras igen.