Det är en intressant tid på jobbet just nu – det är nu det ska avgöras lite hur bra året kommer att gå. Vi lägger nu upp taktiken skulle man kunna säga.

Företaget jag äger och arbetar på heter Svart Pist Publishing, det är ett väldigt fint och trevligt företag som gör allt möjligt inom media men i första hand handlar det om att producera tidningar. Magasin Järvsö och Ljusdals Tidning är tidningar som vi producerar. Det kommer snart mera kan jag avslöja…
Tiden just nu är ungefär som vinterträningen för hästarna – vi lägger grunden för hela säsongen med vad vi ska satsa på, vilka vi ska jobba med och så vidare. Det ser väldigt bra ut på Svart Pist tycker jag, vi har ett starkt år bakom oss och med våra medarbetare som vi nu har känns det riktigt bra inför denna säsong också.
Hemma är det också rätt bra fart, Sven-Åke kör Bumblebee för fullt och jag själv svingar mig upp i vagnen bakom Monster Storm. Våra körvägar är helt super och det finns inget att klaga på.
Monster har biffat på sig och är riktigt fin i kroppen, det känns spännande. Hans problem med knä och mage är peppar peppar inget som stör just nu. Riktigt hur bra han känns har jag lite svårt att uppskatta, men god fysisk form vågar jag nog säga att han har. Hakar är väl inte riktigt hans melodi och vi väntar nog ett tag innan det blir comeback. Två gånger har vi varit på banan, men det är lika mycket för min skull som vi varit där och kört. Så snart vi hittat rätt med balansen blir det nog väldans fint…

Förutom Svart Pist, tidningar och Monstertravare har jag en hel del fingrar i det absolut roligaste projektet i världen just nu – Järvsö Bergscykel Park. Det är ett resultat av mitt, Martin Ekmans och Lars Löövs arbete med att starta en downhillbacke i Järvsö. Den 6 juni 2010 kl. 10.00 är det invigning!
Spana in www.jarvsobergscykelpark.se !