Årets sista start för Moas Jerva Li och jag bannar mig själv. Det blev inte bra alls med vinterpjäxorna på, det bara smattrade i senskydd och knäkappor. Hon slog av en knäkappa i värmningen…
Hon kommer springa mycket bra barfota nästa år!

Det riktigt kändes hur det var som för oss att försöka springa snyggt och snabbt med ett par slalompjäxor. Jerva går väldigt tight även med lätta aluminumskor så det var väntat att det inte skulle gå med vinterskorna. Men jag tänkte dra av dem nu i årets sista start och testa barfota. Tyvärr passade inte banan alls för det idag. I övrigt känns hon faktiskt bra och på gång. Nu blev vi sexa på 1.35,8g/2140. Vinnaren landade på 1.34,0.

Nu blir det ledigt i hagen en månad eller åtminstone fram till jul och när snön förhoppningsvis ligger som ett perfekt underlag för träning.

Jag är både nöjd och lite besviken på hennes första säsong på banan. Hade räknat med lite bättre totalt sett efter hennes två första lopp i våras. Sen kom halsproblem, växte mycket, krånglande ben och så var hela sommaren kaputt. Det var synd, för det tog tid. Nöjd att hon ändå gjort 13 starter och hon verkar tycka det är kul att fara i väg och leka lite trav.
Hösten har hon knallat på bra tycker jag. Hon har utvecklats, inte minst psykiskt, även om hon kan vara lite väl amper innan start så får hon med beröm godkänt på uppförande.
Vi kommer tillbaka nästa år med nya krafter och förhoppningsvis kan vi kriga till oss någon seger nästa år.

Carmen startade också med Lukas i vagnen. Blev ingen lyckad dag, när Lukas ryckte tussarna bröt hon bara ut och tog inte tag i grejerna i sista sväng. Humörgrej, tog inte i speciellt mycket utan kom in och hade 68-70 i puls på 8 min.
Vi tar nya tag. Hon kan bättre!