Skärmavbild 2014-10-09 kl. 21.35.04Kan man var nöjd med en sjundeplats?
Njae. Nej, placeringen är jag inte nöjd med. Men hästen var bra.
Nästa gång ska vi prova att köra felfritt igen – jag och Jerva.

Regn och rusk på Bollnästravet – vad gör väl det när man ändå trivs så förträffligt där. Jerva och jag var ut mot äldre hästar idag, startade med 20 meters tillägg och hade inge större förhoppningar om framskjuten placering. I efterhand hade jag nog kunnat tänka mig en platsplacering faktiskt. Jerva kändes riktigt på tårna och gjorde ett jättefint lopp – efter galopp alltså.
Låter det bekant? Ja, låter som 2014 i ett nötskal för det här stallet.

Galoppen kom direkt i starten – hon blev för ivrig helt enkelt. Det är otroligt mycket vilja i den här lilla damen. Läckert på sitt sätt ändå, hon är ju bra ball alltså!

10693821_567663493365358_1747286237_nHur som helst så körde jag 1.34/1900 meter efter startgungan på den smetiga och regntunga banan. Det var kanon tycker jag. Jag pressade henne inte över upploppet då jag såg att det var för långt fram till större pengar. Så vi får ta dom nästa gång istället.
Det var Jervas bästa prestation på banan hittills. I dag kändes hon starkare än tidigare och återhämtningen var perfekt.
Jag tror hon är lite på gång nu efter sommarens missberäkningar.

Första gången i jänkarvagn
Hur många svenska treåriga kallblod har startat med Spyder Ghost-vagn? Inte skitmånga va? Jerva fick testa på vår senaste investering och hon passade kanonbra i vagnen. Jag var jättenöjd hur hon rörde sig och hur säker hon kändes.
Den kan vi fortsätta att använda!

Kuskade i sista loppet
I sista loppet fick jag sitta upp bakom Abbe Troll, vi hade inte vår bättre dag tillsammans och banan var nog inte speciellt passande för honom. Så vi tog det lite lugnt det sista varvet. Ändå kul att få köra andra hästar, för mig är det hel grymt intressant och det känns att man lär sig något varje gång. Jag vill alltså köra mer lopp!