I dag var Sven-Åke & jag till Peter Westin i Sandarne med tre av våra kusar – Hicko, Humlan & Monster Storm kollades upp.

Det kändes riktigt bra då Hicko framförallt fick goda vitsord och hon var riktigt fräsch tyckte Peter: ”Sällan det kommer in en så fräsch häst”. Hicko har varit hos oss i två veckor och tagit det ganska lugnt ännu – inga skarpare jobb med andra ord. Kommer tid för det också snart nog…
Humlan har efter sitt första besök hos Peter i höstas lubbat in 139.800 riksdaler. Nu kändes det som ett bra läge att gå igenom honom igen och det fanns precis som förra gången några saker att justera. Så det ska vi fixa!
Det stora frågetecknet i stallet, han som verkligen kan springa dessutom typiskt nog, är Monster Storm. Han var jag mest intresserad av i dag – VAD är fel? För nånting är det som stör honom. Peters goda öga lokaliserade snabbt att problemet satt på högersidan och framförallt fram. Inte helt 100 höger bak heller. Nu ska vi ta itu med detta och lösa problemet – sen ska vi sikta på comeback!
– Fruktansvärt snygg häst, han har dock ett stort fel – hans bringa är alldeles för bred. En stjärnhäst om man bortser från bringan, sa Peter om Storm.
Det är bara att hålla med. Synd på den brutalt breda bringan bara…

Bra dag!