Nu var det väldigt långt mellan uppdateringarna – så här kommer en resumé över september 2010!

Whistler:
Det absolut fetaste som hände denna månad var mina 10 dagar i Whistler, Kanada. Ett helt galet trevligt ställe.
Jag var där tillsammans med mina kompanjoner i Järvsö Bergscykel Park – ett företag som jag deläger genom Svart Pist Publishing. Vi var där för att cykla downhill, delta i en konferens och spionera hur de arbetar i och runt cykelparken där.
Helt brutalt ställe – och nu förstår jag varför vi kallas Miniture Whistler i Järvsö! Som förövrigt är ett grymt fint betyg på vår cykelpark.

Bumblebee:
Startade på Gävle kvällen innan jag åkte till Kanada – det började riktigt illa, galopp direkt och diskad. Han såg i alla fall fin ut när han sprang ikapp fältet. Galopp i starten är riktigt tråkigt. Iofs, galopp över huvud taget känns trökigt…
Nya tag på lördag då han startar på Solvalla med Kim Boström i sulkyn. Det ska bli kul att se, bara hoppas han sköter sig nu efter att ha galopperat i fyra av de fem senaste starterna!

Monster Monsun:
Det låter bra på Niclas Torstemo som har honom några månader nu när vi bygger om stallet.
– Han har inte satt en hov fel så här långt, hälsar Niclas.

Monster Storm:
Har fått ta det lugnt hela månaden då han inte alls var bra efter sin behandling. Han får ta det lugnt en vecka till sen börjar vi om från början igen. Nya tag helt enkelt.

Monster Mix & Monster Bris:
Ser jätte jätte superfina ut – ska bli kul att få hem dem nu när stallet börjar bli klart!
Tyvärr kommer de inte att få några syskon nästa år då mammorna Piltindra och Faksinett båda gick tomma efter betäckningar med Bork Odin och Spikeld. Så tråkigt.

Järvsö Lasse:
Dom kanske roligaste  rapporterna kommer från Hudiksvall och Jan-Olov Persson. Järvsö Lasse verkar var en rätt bra häst (inte så konstigt om man är född i Förnebo, hehe!)…
Snart väntar kval för den lille tvååringen – spännande!

STALLET!!!
Det blir helt jävla galet bra!!!
Kommer snart mer bilder därifrån.