Alla tre tävlingshästarna känns klart uppåt i träningen här hemma.
Bara hålla tummarna att vi kommer med i lopp.
Nu vill vi tävla!

Carmen di Quattro
Verkligen pigg i intervallerna i veckan, fick gå tuff med tryckvagn i helgen och nu var det fullt ställ uppför backen. Läcker häst när det stämmer så här bra för henne! Allt hänger på att hon inte slår sig på sitt vänsterben – men jag ska prova en liten specialare till nästa start… Så får vi se hur det går!
Jättefin i kroppen, jag är verkligen nöjd med hur hon lagt på sig muskler och blivit mer häst. Autostart och rygglopp nästa gång är beställt.

Monster Monsun
Mycket fin. Själva formen är inte lika vass som i somras, men han är väldigt mjuk och smidig. Bra på tårna i intervallerna i dag, väldigt bra fokus i alla sex intervallerna. Han fick lubba fritt sista 300 i den sista intervallen och då klippte han bara med öronen och joggade 1.27. Blir nog lite mer starter nu ändå, hade tankar på att träna på ett tag, men nu har vi hittat bra lopp den kommande månaden.
Kan till och med bli en resa till Norge!

Moas Jerva Li
Känns riktigt på gång faktiskt! Såg ut som 400 kg dynamit hemma i dag när Roffe styrde henne i intervallerna med Monsun. Om det är bra eller dåligt återstår att se.
”Har nog aldrig känt henne så här, läckert!”, spekulerade Roffe som var riktigt nöjd med henne även om hon kanske var lite väl pigg en stund.
Lär få hålla i mig nästa gång på banan iaf. Hänger med Monsun i intervallerna på ett riktigt bra sätt. Känns som att hon är kraftigt på gång. Sista intervallen gick undan ordentlig även för henne…!
Jättespännande att se hur hon kommer att gå i nästa lopp – då kommer jag kräva mer av henne för första gången på riktigt. Felfritt lopp bara.
Kan bli pannkaka – eller så blir det oxfilé.

Alice M.Brallis
Är på inkörning och tillkörning hos Team Åberg i Bollnäs. Spännande när hon kommer hem och se vad det är för typ av häst vi har. Fin är hon i alla fall att titta på. Klart man längtar lite tills man får provköra!

Läckert med trav!