På grund av mitt jobb med aldrig sinande arbete har det inte blivit mycket kört hemma i vinter. I och för sig så befinner sig Monster Storm i proffsträning i Hudik och där låter jag såklart Niclas sköta det till 100%. Hemma i stallet har vi Bumblebee som då finns kvar att svinga sig upp bakom, men det sköter som tur är delägarn Sven-Åke. Hade ansvaret legat på mig de senaste månaderna hade det inte blivit mycket gjort.

Nu börjar det i alla fall ljusna på kvällarna och vi har bra fart på jobbet så det blir några hål här och där i arbetet. Därför fick jag chansen i ett träningsjobb igår och fy fan va skoj det var. Tänk om man bara hade liiite mer tid – jag skulle kunna göra detta varje dag!
”Humlan” skötte sig fint och jag med tror jag, pulsmätaren är bra att köra efter helt enkelt. Han har nog lite kvar att fila på innan det är start och han är fortfarande lite långhårig även om jag skulle kunna sticka en kofta av allt hår jag tvättade bort efter jobbet. Ok, JAG skulle inte kunna sticka en kofta, men nån annan skulle säkert fixa den biffen. Hår fanns i alla fall gott om.

Varför måste man sova när det är så roligt att vara vaken?