_FFX8580Nej då, det är inte så lugnt som man kan tro av den enormt dåliga uppdateringen av denna sida de senaste månaderna.
Vi jobbar för fullt på ett mycket bra 2013 för hästarna!

Frasse & Michaela har faktiskt lyckats ta en 2 veckor lång semester i Thailand – en välbehövlig ledighet från den bitande vinterkylan.
Resan kan beskrivas som ”succéartad” – helt grym med andra ord. Under tiden fick våra fina hästar också en liten ledighet efter några veckors tuff träning i december.

Så här ligger vi till:

Monster Monsun: Tränar på mot årsdebut i slutet av februari eller början på mars. Siktar på att vara med i Sleipner Cup och övriga fyraårslopp denna säsong. Tränar lika fantastiskt som vanligt!

Monster Mix: Har fått upp ångan något och orkar med sin stora kropp mycket bättre än tidigare. Har inte gått några snabbare farter, men kommer allt mer i träningen. Hoppas att vi kan komma ut och göra någon start i höst.

Järvsö Lasse: Vårt stora frågetecken. Uppför sig underligt och ibland ganska galet. Tänk om hans hjärncell bara kunde slappna av.

Hickomissbroadway: Har haft problem med ett öga den senaste tiden och är behandlad för det. Tränas annars mot en ny säsong som kommer att innehålla både sulky- och montéstarter. ”Hon är finast av dem allihopa” säger Michaela som inte är partisk i målet för fem öre…

Monster Storm: Har fått en egen hage och lever ett stillsamt pensionärsliv.

Monster Morris/Monster Lilly/Sid Ill: Har alla tre blivit frysmärkta och sköter sig mycket exemplariskt. Jättefina alla tre. Så fort det blir lite varmare börjar vi med tömkörning.

Felicia Ill (”Flisan”): Dräktig med Månprinsen A.M. och förväntas föla i början på april. Mycket spännande.

Piltindra: Är inte dräktig utan fungerar som sällskap till ”Flisan”.

Faksinett: Plågades tyvärr av fång hela förra året, men har inte haft några större problem i vinter. Går tillsammans med småttingarna i deras hage och sköter ruljansen där. Hon är inte dräktig.