Igår kväll hämtade vi hem Monster Mix från sommarkollot. Han har gått på bete tillsammans med ett gäng andra 1-årshingstar.

Sommarbetet ligger bara en dryg kilometer hemifrån oss, så vi har kunnat hälsa på honom under sommaren några gånger. Vi hämtade honom med hästtransport och han skötte sig ok även om han tvekade lite att gå in. Vem vill lämna mat och kompisar liksom?!

Vad var det vi fick hem då?
Jo, vi fick hem en helt otroligt fin häst!!! Monster Mix är en av de absolut finaste ettåringarna jag någonsin sett – och STOR!!!
Jag mätte honom till 1,51 i manken!!! Det blir en rejäl bit det här, men ändå lätt i kroppen!

Kjell Söderberg som har skött om honom i sommar har lyckats igen – alla hästarna ser otroligt fina ut där i de stora hagarna. Men jag byter inte häst med någon – jag är lyrisk över Mix!
– Det går ju några blivande miljonärer där, det brukar ju göra det, sa Jan-Olov Persson när jag pratade med honom igår kväll.
Janne Persson rekommenderar dessutom köp av Monster Mix (se hans hemsida) – han hade själv varit på plats för en vecka sedan och konstaterat samma sak som vi gjorde… Monster Mix är en riiiiktigt fin häst!

Fick sova på hotellet
Han fick sova inne i stallet inatt bredvid Monster Storm och brorsan Monsun. I morse släppte vi ut hon i hagen bredvid för att vänja sig lite, men imorgon får de gå tillsammans.
Tar med mig kameran ikväll och tar lite nya bilder – han är verkligen en snygg häst!

Det är inte lätt att sälja den här killen för detta är garanterat en tävlingshäst med rätt förutsättningar!

KÖP ANDELAR HÄR