En grym träningshelg är till ända – alla våra sju körhästar luftades igår i monsterstormen. Massa snö, faktiskt lite väl mycket till och med. Men vad gör väl det – vi kör hårt i alla fall!

IMG_9761

Jerva och Lillith ute i snöyran.

Monster Monsun
Startar på fredag Bergsåker. Intervaller tillsammans med Jill Brodda. Vad ska man säga? Vet inte hur 2-3 miljoner känns i handen, men skulle gissa att det är nåt liknande som att köra honom.
Han känns fruktansvärt bra.

Jill Brodda
Blev väldigt pigg av all snö som sprutade under magen och ville bralla till en början när snön yrde som värst. Väldigt fin häst som är riktigt pigg när man kör henne – det var klart bra intryck på Jill som trots ovana med snö och brodd travar perfekt.
Startar inom ett par veckor.

Soffi Nock
Kändes bättre än hon ser ut. Lite snedmusklad över ryggen och rumpan. Men det känns att det är en kvalitetshäst, vilken speed det finns i den lilla kroppen. Spännande.
Mycket trevlig att köra, gick i rygg på furien Carmen.

Carmen di Quattro
Mycket pigg och fräste upp för backen som en vilde. Hej vad hon drog på!
Passas nästa gång om detta håller i sig. Startar i monté på Solvalla 13/2. Topp topp på detta träningspass.

Moas Jerva Li
Betydligt bättre med ny balans. Slår sig nåt otroligt på framknäna med vinterpjäxorna och blir gärna lite het av det och behöver man ta i henne för mycket så låter det inte helt roligt i halsen på henne tyvärr. Dock bra denna gång då vi körde med käkremmen på.
Gick klart godkänt i åtta intervaller i backen. Fick sträcka ut i några av dem och då gick det undan. Vi längtar till barfota i sommar…

Myrs Lillith
Var lite trög i rygg på Jerva och orkade inte hänga på hela vägen. Löper ok, men vill inte riktigt ta ut sig. Provar ny utrustning nästa gång för att se om vi kan få lite fart på benen. Fin travare och grymt trevlig att jobba med i alla fall. Vi kämpar på!

Alice M.Brallis
Har fått tagit det lugnt i träningen ett tag då hon är kraftigt överbyggd bak och dessutom haft väldigt bråttom när vi kört. Nu med tyngre skor fram och lite försiktig körning kändes hon bättre igen. Skönt att hon är så himla snäll då hon tar i jäklar i min själ. Otroligt positiv tjej varje gång hon körs.

IDEL POSITIVA TANKAR
Det var riktigt roligt att köra alla hästarna i helgen. Det var verkligen bra intryck på alla!