Det blev tack och lov slantar in på kontot för Monster Monsun i debuten på Östersund i torsdags kväll.
Femma på 1.43,3g och 3.000 riksdaler rikare. 

Jag var nervös på riktigt innan loppet – och det var väldigt länge sedan jag kände sån enorm nerovsitet. Kanske satte det sig lite i mina nävar också för jag är inte nöjd med min körning. Galopp direkt i starten och sen hade jag svårt att få honom att gå ordentligt på bettet. Han sprang och skuttade mest hela tiden efter det.
Vi hade mycket långt fram till pengaplacering i första sväng, men jag försökte köra i så jämnt tempo som möjligt för att komma ikapp. Och det gjorde vi – tog säkert in 40 meter på ett par hästar och lyckades så när som på en centimeter knipa fjärdeplatsen. Nu blev vi femma och jag var trots allt riktigt nöjd att vi repade oss så bra.
Har inte helt hundra koll på klockan under loppet men vi körde neråt 1.34 en bra bit och sista varvet var godkänt.

Dessutom var han fullständigt oberörd efteråt och det känns som att vi har tränat rätt bra trots allt. Största plusset totalt sett är ändå att han sköter sig så förbaskat bra – vilken fantastisk häst han är!

Vi har några saker att jobba på och tror att vi sänker rekordet rejält nästa gång.