Lördag:
Banjobb för Hicko & Humlan.
Regnet från helvetet öste ner och när det började mullra och blixtra var det nära att vi vände hemåt från Bollnäs. Men det lugnade sig lite och vi kunde glida ut på den blöta och rätt kladdiga banan för ett snabbjobb. Michaela körde Humlan och jag körde Hicko. Humlan fick agera träningskompis åt Hicko som vi var lite spända på hur hon skulle vara, hon har känts finare och finare hemma hela tiden och så även nu. Hon springer och vinglar lite men fullt godkänt ändå. Vi körde 2000 meter med 1.27/1500 och ca 16-17/400 meter med bra 14-fart över mål.
Det var absolut inga problem på den kladdiga banan.
Vi var mycket nöjda!

Söndag:
Intervaller för Monsun & Storm.
Första gången dessa två hagkompisar gick tillsammans i träning. Michaela körde Monsun och jag Storm och det kändes som att vi skötte oss allihop.
Det blev 6x850m intervaller mellan 1.55-2.15-tempo. Monster Storm kändes klart bra när han gick i rygg på Monsun, travade bättre än på länge. Detta var hans första pass med speedcart på ett bra tag också. Svårt med fräschören där.
Monsun och Michaela såg bra ut mest hela tiden. Lutar åt banjobb för dessa två tillsammans snart!

Långsam tur för Hicko & Humlan.
Det blev en tur för att rensa systemen efter lördagens tur till Bollnäs. Dom gillar varandra dom där två! Michaela körde Hicko för första gången, hon har ridit henne hela tiden tidigare.