Det är inga problem att få dagarna att gå för tillfället – mycket jobb, mycket planer och mycket som händer.
Det är tur att man är som bäst när det gäller!

Jag har ett par riktigt bra jobb – Svart Pist som ger ut tidningar och fungerar som en mediaproduktionsbyrå och Järvsö Bergscykel Park där vi ger människor adrenalinkickar och äventyr på två hjul utför Öjeberget.
Nu på våren är det en hel del att göra, och som tur är gillar jag mitt jobb som bäst när det är mycket att göra!
Michaela spenderar veckorna utanför Uppsala på sitt jobb och där är det knappt rast eller vila som det verkar. När vi har tur kommer hon hem torsdagkvällar, och jag är oerhört imponerad att hon fixar att ligga borta från hästar och hundar så mycket som hon gör.

IMG_5541På travkanten har det varit fullt ställ också – föl i fredags, Sleipnermöte i Umeå och start för Jerva på Bollnäs i lördags, hästar som tränas, hästar som är sjuk och hästar som ska ha föl. Men, det är roligt nästan allting och det tråkiga (lilleman Viking sjuk!) får man helt enkelt tugga i sig och hoppas på det bästa.

Helt avgörande för att detta ska funka är såklart den hjälp vi får av mamma Kerstin – snacka om ovärderlig hjälp med hästarna. Vare det sig ska fodras eller köras fölungar till Uppsala mitt i natten så ställer hon upp. 
Ruskigt bra morsa!

I kväll var Roffe och hjälpte till med körningen. Också det fantastisk hjälp som vi uppskattar väldigt mycket. Roffe körde Moas Jerva Li, som är snuskigt fin nu – hon verkligen studsade fram hur fint som helst. Jag körde vår tvååring Monster Lilly bakom och hon kommer allt mer för varje gång vi är ute nu. Har kört henne själv hela vintern då vi inte haft någon passande sparringpartner, och det är inte att rekommendera, det är tråkigt för både mig och henne tror jag – det är överlägset att träna hästar tillsammans.
Nu när Jerva går mer motionspass passar det kanon att köra dessa två brudar tillsammans. Så snart jag får tid blir det banjobb för Lilly.

Monster Monsun har varvat Pullert och intervaller med karledsbehandlingar. Han känns som en dynamit i träningen och tittar man på honom har han nog aldrig varit finare, MEN, det finns ett gigantiskt MEN… Karlederna, fan vad jag kämpar med detta. Jag verkligen längtar tills det finns ordentligt med gräs i hagarna så han får ut och få i sig lite riktig sommarföda – han brukar må bra av det på somrarna.
Oerhört frustrerande då han är så fin i övrigt, men vem har sagt att det ska va enkelt? =)

Mycket på agendan som ni kanske förstår – men snacka om förmånligt liv!
Fina hästar, kanonjobb och framför allt goda vänner och en grym familj!