Hicko gjorde en bra insats på Bollnästravet igår, tyvärr kom galoppen med bara 200 meter kvar till mål då vi låg på andra plats.
Dödens hela vägen, med press på ledaren och en halvkrävande bana.

Ja, vad ska man skriva.

Jag tyckte att vi hade att åka med i dag på förhand och var egentligen mest rädd för att sitta fast på innerspåret. Och efter en mycket fin värmning höjdes förhoppningarna om en framskjuten placering.
Tanken var att köra fram och kanske få överta ledningen, men dels ville Hicko inte riktigt kliva om ledaren och dels ville han inte direkt släppa. Sen kom den trevlige Peter Eriksson farande i tredjespår, men se denne ville Hicko inte släppa förbi. Så vi blev kvar i dödens.

500 kvar började ledaren hissa nödflagg samtidigt som en kuse kom farande i fjärdespår med en väldig fart. Den kunde vi inte ta emot alls. Men ledaren tog vi oss förbi och fick en dryg längd till godo på det övriga fältet.

Tvåa in på upploppet alltså och då hann tanken komma att nu platsar vi.
Det skulle man ju inte tänkt – *POFF* – så galopperade vi och det trots att jag höll i för allt vad tömmen höll.

Jaja, vi kunde reparera till 7:e platsen och 2000 in på kontot i alla fall.
Och Hicko gjorde ett mycket bra lopp trots allt – mycket säkrare under större delen av loppet nu än tidigare. Bara den där liiiilla liiiilla detaljen när vi kom in på upploppet.
Hon kändes ju så fin!

Vi kommer igen!