Bumblebee / TakterFörra veckan blev vi duktigt inlåsta på Hagmyren. När luckan väl kom hade mörkret lagt sig över landet och alla ljusen brunnit ut… typ!

Nu är det nytt lopp på onsdag på Hagmyren och nya förutsättningar – och det kanske roligaste är att Niclas Torstemo ska köra. Han har kört honom tidigare i fyra starter och platsat i två av dem.
Loppet ser ganska okej ut, ingen som riktigt sticker ut och känns som att det kommer att avgöras på taktik igen. Från springspår kan vi nog välja lite vad som helst, han kan säkert ta ledningen om vi vill det… Men vi satsar nog på att försöka få en rygg igen och hoppas på lucka denna gång.

De senaste dagarna har han fått en ny kompis i hagen bredvid – Monster Storm har fått flytta till en större hage. Man skulle kunna missta sig på vem som är valack och vem som är hingst av dessa två – Humlan är den som ”snackar” klart mest och ska brösta upp sig. Lustiga killar det där!

Efter loppet senast var han minst sagt pigg och nog har vi en häst i form för att vara med där framme den här gången. Spännande.

ATG.se – Startlistan

Utdrag ur Travnet.se’s startlista, klicka för större bild:
bumblebee