julklapp

Snälla tomten…
Nästa år önskar jag att avelsvärderingen för kallblodstravare blir en ambulerande tillställning.
Det var första gången vi var på plats i år och det var faktiskt en besvikelse när det kommer till arrangemanget.
Det borde finnas mycket goda möjligheter för detta arrangemang att dels locka fler besökare och dels göra det roligare för de aktiva.
Förslag 1 är att låtar arrangemanget vandra mellan olika ”delstater” inom Sleipner – tänk att hela landet ska få vara med och arrangera. Bara där skulle det locka mer folk till visningarna. Jag tror garanterat att jag skulle åka och titta på arrangemanget om det flyttade från Östersund. I komination med nästa förslag vill säga…
Förslag 2 som skulle göra det roligare för oss aktiva är att ha ett bra program – vad händer? när händer det? och varför händer sakerna?
Arrangörerna måste göra ett attraktivt program både för de aktiva och publiken.
Föreläsningar, samtal, vad som helst bara det finns ett riktigt program som i tid kablas ut till intresserade och de som inte vet att de borde vara intresserade.
Förslag 3 handlar om nämnden och de som jobbar med avelsvärderingen – det skulle inte skada med lite mer action och förklara gärna vad ni gör, varför ni gör detta och vad era slutsatser betyder. Fikonspråk för de som inte redan vet. Förklara vad ni säger betyder – det tror jag är en viktig del i att få fler intresserade. Trappsteget är för stort i dag!


Varje dag fram till jul önskar Monster Trav något som vi tror skulle göra travet roligare, vår verksamhet bättre eller bara i ren allmänhet vore trevligt…