Kvällens körning avklarad, med tryckande förkylning och huvudvärk – spelar ingen roll, ska hästarna tränas då finns inga genvägar. Bara att bita ihop.
Tur var väl det, för Carmen var inte till sin fördel och hon som var satt att starta imorgon. Skönt att vi märkte det i dag och inte på banan imorgon!

Negativt:
Imorgon var det meningen att Carmen di Quattro skulle starta på Hagmyren i monté – men i en lugn värmning ikväll kändes hon inte riktigt 100. Hon ömmade i en hov och nåt är inte på topp med hennes vänstra framhov.

Positivt:
Monster Monsun kändes magiskt bra på långa rakan. Helt 100% perfekt. Spänstig och mjuk. Fick trava på lite den sista biten och det var så jäkla fint i runt 1.38-tempo.
Monsun MÅSTE VINNA lopp snart – detta är ju helt stört att han inte vunnit lopp på två år och känns som fyra miljoner. Hua. Håll i hatten när han startar framöver – ger han fan i galopperna i början måste det vara toppchans!
I rygg på Monsun lubbade lilla Moas Jerva Li – hon var enligt körande Roffe Lindahl precis lika fin som de senaste veckorna. Mycket positivt alltså på båda dessa hästar.
Jerva startar förhoppningsvis nästa vecka om vi kommer med. Vore kul med 1600-meterslopp men inte säkert att det fanns lämpligt. Vi letar!