Förra veckan blev lite väl spännande vad gäller Monster Storms framfart – efter ett träningspass kom han in med två tjocka ”klumpar” på höger framben.

Jag hade dessförinnan avbrutit träningen då han inte återhämtade sig som han skulle efter tredje och fjärde intervallen (av totalt planerade åtta…). På vägen hem fick han ändå knalla uppför den 1200 meter långa vägen, inte fort, men jag tyckte att han kändes väldigt smidigt och fin. Men som sagt, inne på stallgången svällde frambenet upp. Två olika ”missar” på samma träningspass kändes rejält trist!
I dag var veterinär Anna Bonnevier på visit och kom med ett ganska lugnande besked – hon trodde inte att det var någon större fara utan att jag bara kunde låta honom vila några dagar till eftersom han inte visar någon hälta. Svullnaden har dessutom gått ner de senaste dagarna. Förhoppningsvis var det bara en överansträngning eller en liten stukning av något slag.
Blodprov togs eftersom han också hade förhöjd puls i veckan. Provet visade på förhöjda vita blodkroppar och det betyder i princip att han har någon form av infektion i kroppen. Vi passade på att vaccinera nu när han ändå ska ta det lugnt några dagar.

Skrattade åt våra småttingar i dag också – dom slåss nåt jävulskt i hagen och är helt galna. Skitkul att kolla på. Sen när dom får komma in i så är dom som två kattungar – värsta myskillarna. Än så länge i alla fall!
Bilden har vår granne Kenneth tagit, han är en rolig prick som allt som oftast har kameran i högsta hugg.