[nggallery id=10]

Oj vilken rix-debut han gjorde – Clouds Above (e. From Above) flög ifrån konkurrenterna när det var 500 meter kvar och vann mycket enkelt. Segertiden skrevs till 1.18,6 och marginalen ner till tvåan var hela 7 längder! Imponerande bra faktiskt.
Jag såg Jämtlands Rix-häst Sanity (e. Love You) vinna i onsdags på Östersund och blev då oerhört impad, det var en riktig kanon. Ska bli kul att se dessa två i fortsättningen, tillsammans med Super Mara (e. Super Photo Kosmos) verkar dom vara de bättre än så länge i RIX-allsvenskan.

Skön dag på Hagmyren i dag, solen stekte ordentligt i ryggen på publikplats – fyra av fem dagar trav denna vecka – grymt kul!
Såg också Annas häst William Way som årsdebuterade, tyvärr fick han en tung resa i dödens och blev 8:a. Men han såg ju jättefin ut även om han blev lite trött. Jag tror han kommer springa finfint i fortsättningen =)

För er som spelar kan jag tipsa om att lägga en tjuga på Bokli Pil nästa gång han startar, lika så på Loftus Road som gick riktigt starkt efter att ha legat långt bak mest hela tiden och sedan via fjärdespår i sista sväng spurtat in som femma, inte långt efter vinnaren. Så där nu kommer jag sitta och fundera på att bli spelare när de där två vinner till 25 gånger pengarna om ett par veckor och jag som vanligt inte varit med på toton.

RIX-allsvenskans hemsida