ATG-Live är enligt mig en av de absolut bästa tv-kanalerna. Bra kommentatorer, experter och framförallt varje dag.

Det finns några saker att förbättra på denna redan lysande TV-kanal. Framför allt verkar många störda av att få se saxbanorna från norr – jag säger tvärt om – jag är mer intresserad av att se saxbanorna eftersom de ofta visar kallblodslopp. Min lösning på detta så att alla blir nöjda – är att ha flera kanaler att välja på.
Säg att det är trav på tre banor en kväll i maj – Solvalla, Bollnäs och Umeå. Det troliga är då att Bollnäs inte har någon livesändning alls och att Umeå är saxbana. Då tycker jag att man enkelt kan välja vilken banan man ska titta på – eller varför inte kolla på två banor samtidigt i olika webbläsarfönster?
Låt Bollnästravets egen värmningsexpert och referent gå rakt ut på ATG-Live. Där behövs ingen ”ATG-expert” en sådan kväll. Samma med Umeå och Solvalla – låt dem få en egen kanal.

Lopparkivet är superbra – men kan också bli bättre.
Mitt förslag: För en tjuga eller liknande borde användaren få ladda hem en högupplöst variant av filmen. Vem vill inte spara sin hästs segerlopp för all framtid!? Beviset för hur överlägsen han var försvinner nu efter 13 månader.
Ladda hem högupplöst och bränn ut på DVD – perfekt!