_FF42645Sakta men säkert jobbas vårt enda varmblod i träning för start – Wal d’Isere får sparra mot Jerva varje vecka. Nu vågar vi gasa på lite mer.

I helgen gick de två tjejerna två heat tillsammans på Bollnästravet. Wallan fick dessutom sträcka ut över upploppet i ett eget ”500-meters-lopp”.
Jerva är den av våra hästar som är närmast start – hon löste sina heat perfekt och det känns fortsatt spännande inför treårsloppen som snart kommer igång. Wal d’Isere ska testa provlopp inom kort, då får vi se hur vi ligger till lite mer.
Wal d’Isere har i alla fall stam så det räcker och blir över, syrran lubbade in 5.465.794:- under sin karriär och gick 10,8… Riktigt så långt sträcker sig inte våra förhoppningar, men lite längre än provlopp hoppas vi i alla fall ;)

Som ett litet P.S. så var det bara 10 ston med högre avelsindex än Calamara Donna som betäcktes förra året – av dem hittar vi hästar som världsrekordhållarinnan Giant Diablo och miljonärerna Merger Blue Chip och Vanessa du Ling. Syrran är alltså ett av Sveriges mest intressanta fölston – dräktig med Raja Mirchi dessutom. Fränt.