LÅNG resa imorgon – Monster Monsun startar i Skellefteå under deras största travdag för året! Det blir hans längsta resa hittills – typ 55 mil.
På fredag gör Monster Lilly och Carmen di Quattro debut för oss.

Monster Monsun
_FF41672Bodbäckspålles lopp på Skellefteå med 70.000:- i förstapris. Fina pengar att köra om i detta femåringslopp. Vi står 40 meter tillägg, tillsammans med värste motståndaren Guli Storm och 20 meter före duktiga Hulte Nova. Jag tror loppet står mellan dessa tre hästar.
Monsun känns fortsatt mycket mycket bra i träningen och det blir så klart spännande och se hur det går. I förra starten hade vi ALLT sparat i mål – dags att plocka fram det nu.
Ny kusk Jan-Ove Olsen. Det funkar nog perfekt.
Jag tror vi har en toppchans.

Carmen du Quattro
_FF42306bGör sin första start för oss. Bollnäs fredag kväll och sista loppet. 2140 meter voltstart, och vi står med 20 meter tillägg. Tyvärr har vi fått spår 4, vilket inte alls är speciellt bra då hon är både orutinerad och inte helt att lita på i starten. Av hennes 18 lopp i karriären har hon bara startat med voltstar EN gång!
Motståndet skrämmer dock inte och vi borde ha bra chans att vara långt framme. Kommer naturligtvis att vara oerhört spännande att se hur hon funkar i lopp. Tidigare har hon inte varit startsnabb över huvud taget, däremot har hon gått hela vägen till mål då hon varit sjysst, så jag antar att vi får försöka ta oss framåt så snart det går i loppet så vi slipper ha så många framför oss när det är dags för upplopp.

Monster Lilly
lilly_FF42181Ska gå sitt premielopp tidigare under fredagen. Hon har bara varit inne på banan en gång och då spanade hon på precis allt och sprang själv. Nu har hon flera kompisar med sig i premieloppet och det är en stor fördel. Tiden kommer inte vara några problem om hon bara sköter sig. Vilket jag tror hon gör så klart!
Springer med lätthet under 2.00 minuter här hemma med kompisar – utan farthållare är hon dock inte lika tävlingsinriktad.
Nu blir det första gången i sulky också, ska bli otroligt roligt. Den här hästen gillar jag också väldigt mycket.

Hörs och syns!