Oj, mycket jobb och lite hemsida igen. Men vi kämpar på för fullt. Hästarna är väldigt fina, men lite sämre resultat senaste tiden. Kan inte vara bara tillfälligheter – vi klurar och kämpar på. 

Här kommer en lägesrapport:

CARMEN DI QUATTRO
Startade på Solvalla i monté förra veckan, men galopp innan bilen släppte fältet. Såg fin ut annars och startar nu på söndag härnäst – Bergsåker. Tufft spår igen dock. Ligger lite lågt. Fortsatt fin i träning.

JILL BRODDA
Startade på Gävle förra veckan, men vill ingenting. Brunstig och enligt uppgift från tidigare tränare har hon visat liknande takter vid start i samband med brunst tidigare. Travade bra och var helt oberörd efteråt på 1.15-tid. Synd då jag tycker att hon känns väldigt fin i träning varje gång. Vi tar nya tag.

MOAS JERVA LI
Har fått vila lite och behandlats. Nästan ok i träning, små små justeringar så är vi på gång igen. Letar vanliga lopp inom kort.

MONSTER MONSUN
Känns fin. Vi lägger om lite träningen och hoppas på effekt i form av trav hela vägen. Startar inom kort igen.

MYRS LILLITH
Går banjobb i helgen och vill det sig bra så kan det bli aktuellt med kval snart. Är inte klar för lopp ännu, men har tagit goda kliv framåt och chansen finns att det blir tävling i sommar.

SOFFI NOCK
Såg väldigt fin ut från sidan i backintervaller i veckan, startar på söndag Bergsåker. Svårt med 40 meter tillägg med platschans om hon får smyga med.

STUMNE STJERNA
Körd endast ett par gånger, men känns fin. Verkar vara väl framåt, men i ryggar var hon lugnare. Får gå lättare banjobb med Lillith på lördag. Blir spännande.

– – –

MONSTER VIKINGMONSTERS INK går på hingstkollo hos Stall Klacken. Läckert!
MOE TÖSEN är dräktig med Klack Jo – föl i maj.
WAL D’ISERE är dräktig med Zola Boko – föl i maj.