I dag årsdebuterade Järvsö Lasse på Romme med seger på nya rekordet 1.30,1!!!
Det var en otroligt skön seger!!!

Loppet ingår i Sleipner Cup 2012 och var det första av elva uttagningslopp. Finalerna köres på Romme den 1 juni med 150.000 kr i förstapris i öppna avdelningen. 40.000 in på kontot redan ikväll – det var inte så dumt!

Lasse vann med NOS före Titan Tabac. Så det var tight värre. Lasse gjorde ett riktigt bra lopp och  travde mesta delen av loppet i dödens, för att ta över ledningen med ca 700 kvar. I sista sväng såg han slagen ut men kämpade storstilat tillbaka!

Jag hade 1.28,8 sista 1000 på min klocka och 1.28,2 sista 500, men resultatlistan sa 1.32… Så fel kan jag väl inte ha klockat!? Hur som – han vann på ett grymt bra sätt!

– Det var roligt att det gick bra i dag, men han är ju speciell alltså. I starten och i första sväng var det lite ticks igen, men sen gick det bra. Starkt att han kunde kontra ut norrsken och sen hålla undan för Falkens häst, sa Jan-Olov Persson.
– Det höll på gå tokigt i segerintervjun, han fick en rosett fastsatt på tömmen och den fladdrade… Hua, det var nära att det gick på tok då!
– Han kommer säkert ha sämre dagar också, men det blir bättre och bättre.

Detta betyder att han fortfarande är obesegrad felfri!!!