Vi pratade om 1000 segrar, hans och Lisas fine treåring och om Humlans fjärdeplats…

Att en kille sätter sig i bilen och kör nära 30 mil för att köra ett lopp, ett lunchlopp – med vår häst – kändes verkligen sjysst. Vi pratade om det innan och vi hade definitivt inte blivit lessna om Roger ringt återbud, men det gjorde han inte. Roger åkte till Gävle, han var lika lugn och cool som vanligt, vi pratade om taktiken, vilka som var värst emot och om banan. Den var bottenlös.

Loppet gick och precis som vi spekulerat körde Roger Humlan till ryggledaren, luckan kom precis som taktiken var och vi lyckades bli fyra på den tunga tunga banan.

Vi var som vanligt väldigt nöjda – Roger var mer samlad och tyckte att banan hade spelat ekipaget ett spratt. ”Tvåa borde vi ha varit, men det var som att vi körde fast i banan in på upploppet” var han kommentar. Vi var nöjda i alla fall.

Innan loppet hade vi pratat om att Roger hade runt 800 segrar som kusk och Sven-Åke räknade ut att 1000 segrar verkligen var inom räckhåll. Vi pratade också om hans treåring som han var väldigt nöjd med och hade stora förhoppningar på.
Roger frågade också: ”Hur fort kör Persson med din treåring då?!”…

Vi brukade skoja om att Human verkade gilla Roger – vi gillade honom så varför skulle inte vår häst göra det. Av Humlans fem segrar har Roger kört vid tre gånger och det blev pengar in nästan varenda gång han körde.

Jag tror faktiskt att Humlan gillade Roger precis lika mycket som vi – väldigt mycket alltså!

I dag tog en väldigt trevlig och vänlig människas liv slut när Roger N Olsson gick bort.

Tack Roger för att du gjort vårt travliv roligare!
Våra tankar går till Lisa och barnen som mist sin man och sin pappa.
Fredrik, Kerstin & Humlan