På fredag startar Myrs Lillith och Finnskog Nåja i derbysto-kval på Östersund!
Lillith som inte riktigt vill ta ut sig i loppen får här en specialuppladdning – på terrängbanan utanför Delsbo!
Allt för att hitta den riktiga gnistan.

Tillsammans med Hanna Glantz och Leave the Dream fick Myrs Lillith och Michaela testa på den lite annorlunda uppladdningen.
Nu är det naturligtvis en utopi att vi skulle ta oss till final i derbystoet, men jag tror faktiskt att det är långt ifrån det bästa vi sett av Lillith i loppen än så länge. Hon kan springa väldigt väldigt fort, men har inte haft den där rätta viljan att göra det. Kanske kan vi hitta nån liten nyckel här att hon ska piggna till ordentligt.

Finnskog Nåja har varit hos oss bara ett par veckor efter köpet från Norge och än så länge har vi bara positivt att säga om henne. Tror hon är med och gör upp om en finalplats – trots spår 8 bakom bilen. Väldigt snabb ut och får troligen ett bra lopp. Hon körs av toppkusken Per Linderoth. En riktigt bra häst!
Just spår 8 fick även Lillith… Snacka om oflyt – två hästar och båda fick sämsta utgångslägena i sina kval!

För övrigt ser det ut att endast vara två andra värstingtränare som har två hästar till start i derbystokvalen… Jan Roar Mjölneröd och Öystein Tjomsland. Dom har däremot lite mer att åka med än vad vi har. Men, som en klok kvinna sa för inte så länge sedan – hemma vid köksbordet kör man inte in några pengar!