Jag har ett litet tillägg till detta tidigare. I den information jag har sparad står att läsa:
Strykningsrutiner
Ansvarshavende eier bestemmer selv om/ når vedkommende vil stryke hesten. Dette må gjøres skriftlig til DNT, inneholdende ansvarshavende eiers underskrift. Det holder ikke med telefonkontakt. Man kan velge å stryke fra ett eller begge løp.
Terminvarsel sendes ut i forkant av faktura slik at eier kan velge å stryke sin hest innen strykningsfristen for gjeldende termin. Vedkommende vil da ikke bli belastet for termininnskuddet. Strykes det ikke innen fristen, blir fakturaen sendt ut, og eier belastes for beløpet. Belastet beløp refunderes ikke.
Detta gäller från och med årgång 2009, det vill säga den årgång Monster Monsun tillhör.
Som ni kanske förstår känner jag mig mycket besviken och förväntar mig en ordentlig förklaring från Svensk Travsports sida.