Nu slår vi nya rekord – på fredag startar tre av våra hästar på Bollnästravet!

Lopp 5 || Nr 10
JÄRVSÖ LASSE och Janne Persson ska försöka göra om prestationen från i fredags när han var förkrossande bra och vann överlägset på Hagmyren. Han står med 20 meters tillägg och har spår ett. Det är några bra med i loppet och det får inte strula mycket på vägen. Hoppas hoppas han sköter sig igen, det är lite andra förutsättningar nu med tillägg och innerspår, han kommer att ha massa hästar runt omkring sig…
Lasse kan rekordsänka, det såg vi i senaste starten.

Lopp 6 || Nr 6
HICKOMISSBROADWAY
körs av Robert Wilhelmsson i ett lopp för hästar som tjänat upp till 24.000:-. Hon fick sjättespår och det tror jag är riktigt bra för henne – då slipper hon vara med inne i smeten och förhoppningsvis kan hon komma ner bra i banan och få en bra resa. Vi hoppas att hon går felfritt först och främst och kanske kan hon ta en liten slant. Det vore riktigt skoj!
Gissar att hon kan en låg 19-tid kanske lite under med en bra resa.

Kval 2 || Nr 5
MONSTER MONSUN
kör jag själv i ett kvallopp. Han ska springa 1.55/2160 meter. Det fixar han lätt, frågan är om kusken gör det… Ska bli intressant att se hur han reagerar i volten med massa andra hästar och vad han säger när dom drar iväg i full fart. Han kommer såklart att ligga en bra bit bakom de andra då han är ensam tvååring i kvalet. Målet är att köra runt 1.46-47 – det gör han med lätthet men jag vill att han ska gå med full fart över mål och ha en positiv känsla av loppet. Vore kul att köra under 1.40 sista 500!