Inget treåringslopp på Bollnäs för Monster Storm och Bumblebee får klara sig utan mitt stöd på lördag.

Monster Storm, Grei Sol, Stenegårds Odin och Eldsiri. Fler än så ville inte vara med på Bollnästravet på fredag, vilket betydde att det inte blev något lopp. Reglerna säger att minst fem hästar måste anmälas för att det ska bli race. Typiskt då loppet låg väldigt lämpligt i tiden inför framtiden. Vi är i alla fall kvar i klassen kan man trösta sig med.
Egentligen synd och skam på torra land att man mitt i sommaren inte lyckas fylla ett lopp för treåriga kallblod. Skulle arrangörerna vilja ha ett lopp, så hade de kunnat lyfta luren och ringa runt ett enkelt slag…

På lördag startar Bumblebee på Gävle. Spår 9 blev det denna gång och Johnny Takter kör igen. Rankad sist i loppet så han slår ur underläge.
Tyvärr kan jag inte själv vara på plats – en liten anledning är jobb med Ljusdals Tidning som ska vara klar på söndag. Men framför allt så fyller min gode vän Martin Ekman hela 30 bast på lördag och naturligtvis går hans kalas före det mesta en sådan dag.
Jag får för första gången följa Humlan via ATG-live – det funkar det med. Mamma Kerstin och delägare/tränare Sven-Åke fixar biffen fint utan mig denna gång.

ATG.se – Startlistan