gniddeIbland har man tur – exempelvis när Hasse Svedin åker till Teneriffa så att man får svinga sig upp bakom B.B.S.Gnidde och kuska på Dannero!
En snygg andraplats om man får säga det själv blev resultatet – och naturligtvis vill man ha 145 st varmblod i sin ägo efter detta så man får köra lopp hela tiden!

bild 1Eftersom andrekusken i stallet – sonen Lukas Svedin – körde Windshear i samma lopp fick jag den stora äran att köra Gnidde. Ett angenämt uppdrag då man på förhand kände att nu kunde nog första segern komma – om inte den där Brianson får en bra resa förstås.

På förhand var vår plan såklart att bli etta och tvåa i loppet, men tyvärr körde Lukas och Wille brasa i starten och då är det inte helt enkelt att segerstrida på kort distans.

Själv tog fick vi en ok start och hamnade i fjärde utvändigt, inte den snabbaste från början men målet var att komma ut från innern så snabbt som möjligt. 800 kvar gav vi oss i väg och vi kom in med bredställ på upploppet, tyvärr hade vi dragit fram favoriten Brianson och Ingvar Nygren och de kunde spurta förbi i sista stegen. Nu är Brianson och Ingvar ett ruskigt bra team – hästen har lubbat in nästan en miljon mer än Gnidde och kusken har massvis med rutin, så att ta stryk av dem är inget stort nederlag.

bildNu vill man ju vinna så klart… Men det är sjukt läckert att köra travlopp – det är en sak som är säkert!!!

Stort tack till Hasse och Lukas som lät mig köra fine Gnidde i lopp – otroligt snällt att man får chansen. Det var andra gången jag fick köra åt dem – totalt har vi varit ca 1 meter från segraren. Jag var tvåa med O.C.Derm ifjol också…!

Hela dagen är helt magisk när Fransson och Svedin J:r drar upp med två hästar till Dannero, värmer tillsammans och sen startar i samma lopp. Sjukt läckert och så snacket efteråt…!

Andra loppet som catchdriver – och tvåa igen – 100% på plats!