Först Järvsö Lasses triumf på Hagmyren igår.
Sen snack med Lars Magnusson på Tomteboda Stuteri som berättade att Piltindra är dräktig med Tangen Scott.
Och sen – Monster Monsun klockren i banjobb på Bollnästravet. 

Piltindra är alltså ÄNTLIGEN dräktig – efter två säsongers pökande blev det äntligen Bingo med Stort B. Tangen Scott heter den lycklige fadern som vi nu alltså har två märrar dräktiga med. Känns riktigt bra för det är rakt igenom guldkantad stam på den herren!

Monster Monsun har känts helt fantastisk här hemma efter sin konstiga skada i början på sommaren. I dag var det dags för hans första banjobb sedan i maj och det gick riktigt bra. Först körde vi ett heat på 2100 meter tillsammans med Monster Storm som gick på 1.56. Sen åkte jag ut själv med Monsun och körde 2100 meter igen lite snabbare. Började lugnt tempo runt 1.55 sen ökade vi hela vägen in i mål och landade på 1.48/2100 med 1.41 sista 400 med full spänst över mål och krafter kvar! Pulsen låg på 69 efter 10 min…!
Han var ruskigt bra!
Han skötte sig som vanligt helt otroligt bra och han är ”klok som en bok” för att använda ett gammalt hederligt talesätt.

Enda frågetecknet efter dessa två dagar är Monster Storm – vad göra!? Han kan verkligen inte springa…! Nu körde Michaela honom och sen tog hon en montétur på honom också. Ska man se det positivt så skötte han sig 100% i dag. Han drog heller inte en suck så orken har han, men travet ser bitvis förskräckligt ut. Vi luskar vidare för ”det” finns ju där nånstans!