MONSTER TRAV | TRAVTRÄNING

Vi tränar, kör och rider din travhäst!

När du är hästägare hos oss…

Alla hästägare är välkomna hos oss! Vi gillar information och tillsammans bestämmer vi om vilka mål och visioner vi har för varje individ. Det kan vara unghästar eller tävlingshästar – vi vill gärna ha en öppen dialog om framtiden. På vår sidan ”sport.monstertrav.se” skriver vi om planerna för varje häst, hur de tränar och inför varje start finns det information till alla ägare via sms, telefon eller messenger – det beror på hur ni vill ha informationen.
När hästarna tävlar skickar vi meddelande till alla ägare mellan uppvärmning och loppet med känslan från den som kört/ridit hästen och vad vi tror och tänker om den stundande uppgiften.

Det är alltid roligt med besök och vi tar mer än gärna er med på tur med någon av stallets hästar. Både hästarna och vi gillar när det kommer gäster. När det är tävlingsdagar ordnar vi gärna stallbacksvisningar och ni får komma och hälsa på er häst i stallet.

Frasse Fransson är sedan 1 december 2017 proffstränare vid Bollnästravet.

Läs mer om tävlingshästarna i stallet här.

Fredrik Fransson

Licens: Proffs, tränare & kusk.
Bästa travminnet: Seger på V75 med Monster Monsun inför 8.000 hemmafans på Bollnästravet. Odd Herakles segrar i Elitkampen och Nordic King. Vår uppfödning Monster Meretes framfart på travbanorna under 2021.

Kontakta Frasse:
070-3080665

Michaela Fransson

Licens: Lärling, kusk & ryttare.
Bästa travminnet: Första montésegern med Carmen di Quattro på Solvalla.

Kontakta Michaela:
070-6699860

Adam Åhlström

Angelica Sandström

Simon Åhlström

Roffe Lindahl

Kontakta oss...

Ring för mer information
Fredrik ”Frasse” Fransson: 070-308 06 65
Michaela Fransson: 070-669 98 60