TEKNO JERVEN – en av de största talangerna någonsin!

TEKNO JERVEN – stam, styrka, fart och talang!

TEKNO JERVEN betäckte 40 ston hos oss 2020 och visade upp ett mycket gott dräktighetsresultat. Trots att han bara var fyra år och helt grön i avelssammanhang visade han oss vilken härlig individ han är. Mycket fin att hantera och en dröm att köra!

På banan har TEKNO JERVEN visat sig vara en snabb och stark häst – vinsterna har tagits på imponerande vis och vi minns hans lopp efter galopp som treåring där han avverkade sista 2000 meterna på 1.24 till seger.
Vann V75 på Bollnästravet i januari 2021 efter startgalopp – ett av de grymmaste prestationerna vi sett på mycket länge. Rundade fältet i fjärdespår(!) och vann ohotad. Segern var tränaren Alf Jonssons 1000:e tränarseger.

Tekno Jerven är en topphäst i vardande – var så säkra!

Mamma PUMA JERVA var en knallgod häst – en av de bästa svenska ston någonsin och i aveln är hon redan Elitsto. Puma Jerva är mamma även till ÄNGSBORKEN – fullbokad i aveln 2020…!

Monster Trav stuteri 2019

Tekno Jerven

  • e Tekno Odin (Moe Odin)
    u Puma Jerva (Åsajerven)

Lillebror till Ängsborken gjorde debut i aveln 2020 med mycket bra dräktighet. Alf Jonssons otroligt fine häst kommer att verka i aveln hos oss även 2021.

Boka hingst här!
Hingst Bokning 2022 Fölavgift 2023
Hayden Hanover
Ängsborken
Monster Monsun
Monster Mustasch
Tekno Jerven

Fler hingstar presenteras inom kort…